Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Acne therapie Eindhoven

Acne therapie Eindhoven

SkinLab is gespecialiseerd in acne therapie in de buurt van Eindhoven. Heeft u ook last van acne op uw gezicht, borst, rug of schouders? Dan wilt u hier zo snel mogelijk vanaf en wij helpen u daarbij. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op, om erachter te komen welke behandeling het best bij u past.

 

Verschillende mogelijkheden voor acne therapie in Eindhoven

Om zo snel mogelijk van uw acne af te komen, zijn er meerdere mogelijkheden voor acne therapie bij SkinLab in Eindhoven. Zo behoren peelings en diepte reinigingen tot de behandelingen van SkinLab. Met de producten van ZO Skin Health en ZO Medical kunt u thuis een gezonde huid creëren. We kiezen de mogelijkheid die het meest effectief is om uw acne te verwijderen. Een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten bespreekt graag met u de mogelijkheden.

 

De producten van ZO Medical voor het verbeteren van uw huid

De acne therapie van SkinLab maakt veelal gebruik van de producten van ZO Medical. Deze zorgen voor een gezondere huid en onderhouden uw huid. Naast dat deze producten perfect zijn te gebruiken voor acne, zijn ze ook geschikt voor talg, pigmentafwijkingen en huidveroudering.

 

Maak een afspraak met de huidtherapeut

Wilt u zo snel mogelijk van uw acne af? Maak dan vandaag nog een afspraak voor acne therapie bij SkinLab in Eindhoven. Onze vakkundige huidtherapeuten zorgen voor een persoonlijke en doelgerichte behandeling. Meer weten? Bel ons op 040 – 2456467.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven