Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Acne therapie Eindhoven

Acne therapie Eindhoven

SkinLab is gespecialiseerd in acne therapie in de buurt van Eindhoven. Heb jij ook last van acne op je gezicht, borst, rug of schouders? Dan wil je hier zo snel mogelijk vanaf en wij helpen je daarbij. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op, om erachter te komen welke behandeling het best bij jou past.

Verschillende mogelijkheden voor acne therapie in Eindhoven

Om zo snel mogelijk van je acne af te komen zijn er meerdere mogelijkheden voor acne therapie bij SkinLab in Eindhoven. Zo behoren peelings en diepte reinigingen tot de behandelingen van SkinLab. Met de producten van ZO Skin Health en ZO Medical kun je thuis een gezonde huid creëren. We kiezen de mogelijkheid die het meest effectief is om jouw acne te verwijderen. Een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten bespreekt graag met je de mogelijkheden.

De producten van ZO Medical voor het verbeteren van je huid

De acne therapie van SkinLab maakt veelal gebruik van de producten van ZO Medical. Deze zorgen voor een gezondere huid en onderhouden je huid. Naast dat deze producten perfect zijn te gebruiken voor acne, zijn ze ook geschikt voor talg, pigmentafwijkingen en huidveroudering.

Maak een afspraak met de huidtherapeut

Wil je zo snel mogelijk van je acne af? Maak dan vandaag nog een afspraak voor acne therapie bij SkinLab in Eindhoven. Onze vakkundige huidtherapeuten zorgen voor een persoonlijke en doelgerichte behandeling. Meer weten? Bel ons op 040 – 2456467.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl