ZO Skin Health & ZO Medical

Home » Behandelingen » ZO skin health & ZO medical

ZO SKIN HEALTH & ZO MEDICAL

Producten van ZO Skin health en ZO medical voor een gezonde huid

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Gezonde huid vs. beschadigde huid
Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.

Het goede nieuws: met een gebalanceerde leefstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

ZO Skin Health 5-stappen programma

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

 1. Reinigen

Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

 1. Activeren

Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

 1. Stimuleren

Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

 1. Kalmeren en voeden

Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

 1. Beschermen

Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga de ZO Skin Health uitdaging nu aan en vind de juiste producten om de strijd tegen anti-aging aan te gaan!

ZO Medical
Heeft u last van ernstige huidproblemen waar u geen raad mee weet? ZO Medical is de nieuwste productlijn van Dr. Zein E. Obagi, gelanceerd in juli 2013. De lijn bevat de nieuwste klinisch bewezen therapeutische protocollen en producten om een gezonde huid te creëren en te onderhouden. Dr. Obagi is er wederom in geslaagd resultaatgerichte oplossingen te vinden die op maat ingezet kunnen worden op indicatie en behoefte voor iedereen, in iedere levensfase.

De nieuwe productlijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten, in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek. De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Door ontdekkingen van nieuwe ‘bio engineered’ complexen om unieke formules te creëren zijn de producten nu nog beter afgestemd op de bestaande huidproblemen.

Indicaties voor ZO health of ZO medical:

 • Pigmentafwijkingen
 • Talg (Vette huid)
 • Zonbeschadiging
 • Acne
 • Rosacea
 • Algemene huidveroudering (fijne lijntjes tot ernstige rimpels)

Benieuwd wat ZO Medical voor uw huid kan betekenen?

In een uitgebreid consult kunnen wij u dit vertellen. Neem gerust contact op met een van onze ZO experts.

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven