Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Cellulitis behandelen Eindhoven

Cellulitis behandelen Eindhoven

Uw cellulitis laat u behandelen bij een gespecialiseerde praktijk in Eindhoven. Cellulitis komt het vaakst voor op de dijen, buik en de billen. Het zorgt voor een ongelijke en slappe huid. Heeft u hier last van en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Wij maken gebruik van de LPG endermologie, die effectief uw cellulitis vermindert.

 

Cellulitis behandelen met LPG endermologie in Eindhoven

Cellulitis behandelen door middel van LPG endermologie in onze praktijk in Eindhoven kunt u het best vergelijken met een intensieve bindweefselmassage. Deze wordt echter uitgevoerd met het LPG apparaat. Door de behandeling wordt de doorbloeding van de huid bevorderd. Er wordt meer collageen, elastine en hyluronzuur aangemaakt, dit zorgt voor een versteviging van de huid.

 

Laat een persoonlijk behandelplan opstellen

De specialisten van SkinLab stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op. Om de cellulitis te behandelen in de praktijk in Eindhoven adviseren we veelal om een kuur te ondergaan van 10 tot 25 behandelingen. We bekijken graag eerst uw situatie en op basis daarvan stellen we het behandelplan samen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een cellulitisbehandeling? U bereikt ons op 040 – 2456467. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook altijd een afspraak met een van onze huidtherapeuten maken.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven