Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Couperose verwijderen Eindhoven

Couperose verwijderen Eindhoven

Heb je last van couperose en wil je dit laten verwijderen door een ervaren huidtherapeut in Eindhoven? SkinLab biedt verschillende behandelingen aan zodat jij snel van je couperose afkomt. Het komt vaak voor op de wangen of op de neus waardoor het goed zichtbaar is. Wij begrijpen als geen ander dat je graag van deze rode vaatjes in je gezicht af wilt. Kom langs in onze praktijk en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Couperose laten verwijderen met IPL door dé specialist in Eindhoven

Om couperose te laten verwijderen in onze praktijk in Eindhoven heb je keuze uit verschillende behandelingen. Zo kunnen we de rode vaatjes verwijderen met behulp van het Intense Pulsed Light systeem. Deze krachtige flitslamp zorgt voor warmte waardoor de vaatjes worden vernietigd. Hiervoor zijn ongeveer drie tot vier behandelingen nodig.

Coagulatie om de rode vaatjes te verwijderen

Een andere techniek om de rode vaatjes tegen te gaan is coagulatie. Je komt langs in onze praktijk in Eindhoven waar we met een dun naaldje in het haarvaatje zakken. Er volgen kleine stroompulsjes van enkele seconden, dit zorgt ervoor dat het haarvaatje een witte kleur krijgt.

Bekijk welke behandeling het best bij jou past

Maak een afspraak met een van de specialisten van SkinLab. We kijken naar je situatie en adviseren je graag over welke behandeling het best bij je past. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 – 2456467 of maak een afspraak via de website.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl