Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Couperose verwijderen Eindhoven

Couperose verwijderen Eindhoven

Heeft u last van couperose en wilt u dit laten verwijderen door een ervaren huidtherapeut in Eindhoven? SkinLab biedt verschillende behandelingen aan zodat u snel van uw couperose afkomt. Het komt vaak voor op de wangen of op de neus waardoor het goed zichtbaar is. Wij begrijpen als geen ander dat u graag van deze rode vaatjes in uw gezicht af wilt. Kom langs in onze praktijk en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Couperose laten verwijderen met IPL door dé specialist in Eindhoven

Om couperose te laten verwijderen in onze praktijk in Eindhoven heeft u keuze uit verschillende behandelingen. Zo kunnen we de rode vaatjes verwijderen met behulp van het Intense Pulsed Light systeem. Deze krachtige flitslamp zorgt voor warmte waardoor de vaatjes worden vernietigd. Hiervoor zijn ongeveer drie tot vier behandelingen nodig.

 

Coagulatie om de rode vaatjes te verwijderen

Een andere techniek om de rode vaatjes tegen te gaan is coagulatie. U komt langs in onze praktijk in Eindhoven waar we met een dun naaldje in het haarvaatje zakken. Er volgen kleine stroompulsjes van enkele seconden, dit zorgt ervoor dat het haarvaatje een witte kleur krijgt.

 

Bekijk welke behandeling het best bij u past

Maak een afspraak met een van de specialisten van SkinLab. We kijken naar uw situatie en adviseren u graag over welke behandeling het best bij u past. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 – 2456467 of maak een afspraak via de website.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven