Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Endermologie Eindhoven

Endermologie Eindhoven

Met een LPG endermologie behandeling in de praktijk van SkinLab in Eindhoven kom je effectief en op een natuurlijke wijze van huidverslapping, cellulitis of vetophoping af. Ben je al jaren bezig met sporten en diëten maar kom je maar niet van je vetophopingen af? Dan is een endermologie behandeling in de buurt van Veldhoven dé oplossing voor jou.

Wat kun je verwachten van een endermologie behandeling in Eindhoven?

Tijdens een endermologie behandeling bij SkinLab in Eindhoven wordt er met een LPG apparaat een intensieve bindweefselmassage uitgevoerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat de doorbloeding van de huid wordt bevorderd, er wordt ook nog eens veel collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en geef weer vorm aan je lichaam.

Ontvang persoonlijk advies en een gericht behandelplan

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren wij je om tijdens de behandelingen gezond te eten en voldoende te bewegen. Op basis van je klachten stellen we een gericht behandelplan voor je op die perfect aansluit op je wensen voor een LPG endermologie behandeling in Eindhoven, nabij Veldhoven. Veelal wordt er een kuur afgenomen van 10 tot 25 behandelingen. De eerste vier weken wordt je huid twee keer per week behandeld.

Wanneer is er resultaat te zien?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je figuur corrigeren, cellulitis verminderen of je huid verstevigen. Als je een endermologie behandeling in de buurt van Veldhoven ondergaat, is het fijn als je snel resultaat ziet. Na 8 tot 10 behandelingen in de praktijk bij SkinLab in Eindhoven zie je al het positieve effect dat een LPG behandeling heeft.

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Overweeg je om een endermologie behandeling nabij Veldhoven te ondergaan? Maak een afspraak met een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten. Zij zorgen ervoor dat je weer een gladde en stevige huid krijgt. Heb je op voorhand vragen? Dan bel je ons op 040 – 2456467.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl