Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Endermologie Eindhoven

Endermologie in Eindhoven

Met een behandeling endermologie in de praktijk van SkinLab in Eindhoven, komt u effectief en op een natuurlijke wijze van huidverslapping, cellulitis of vetophoping af. Bent u al jaren bezig met sporten en diëten, maar komt u maar niet van de vetophopingen af? Dan is een behandeling endermologie bij ons in Eindhoven, nabij Veldhoven, dé oplossing voor u.

 

Wat te verwachten van een behandeling endermologie in Eindhoven?

Tijdens een behandeling endermologie bij SkinLab in Eindhoven, dicht bij Veldhoven, wordt er middels een speciale LPG-behandeling een intensieve bindweefselmassage uitgevoerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat de doorbloeding van de huid wordt bevorderd, er wordt ook nog eens veel collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt. Hierdoor verstevigt de huid en krijgt uw lichaam weer vorm.

 

Een gericht behandelplan is belangrijk

Om een optimaal resultaat te bereiken, adviseren wij u om tijdens de behandelingen gezond te eten en voldoende te bewegen. Op basis van uw klachten stellen we een gericht behandelplan op dat perfect aansluit op uw wensen voor een behandeling endermologie bij ons in Eindhoven, nabij Veldhoven. Veelal wordt er een kuur afgenomen van tien tot vijfentwintig behandelingen. De eerste vier werken wordt de huid tweemaal per week behandeld.

 

Wanneer is er resultaat te zien?

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk uw figuur corrigeren, cellulitis verminderen of de huid verstevigen. Wanneer u bij onze kliniek nabij Veldhoven een behandeling endermologie ondergaat, hoopt u dan ook snel resultaat te zien. Na acht tot tien behandelingen in onze praktijk ziet u al het positieve effect van de behandeling.

 

Kom langs voor een persoonlijk gesprek

Overweegt u om een behandeling endermologie bij ons in Eindhoven, dicht bij Veldhoven, te ondergaan? Maak dan een afspraak met een van onze gespecialiseerde huidtherapeuten. Zij zorgen ervoor dat u weer een gladde, stevige huid krijgt. Als u nog vragen heeft, bereikt u ons via 040 – 2456467.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven