Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidkliniek Eindhoven

Huidkliniek Eindhoven

In dé huidkliniek van Eindhoven ga je langs voor diverse behandelingen die je onzekerheden tegengaan. Heb je veel last van acne of littekens die hierdoor zijn ontstaan? Blijf je maar sporten en diëten, maar kom je maar niet van de vetophopingen op je dijen af? Of heb je rimpels in je gezicht waar je je mateloos aan stoort? Al deze huidproblemen zijn verleden tijd met de specialisten van SkinLab!

Altijd een behandeling voor jou in de huidkliniek in Eindhoven

Voor elk huidprobleem hebben we wel een oplossing. Zo hebben we producten van de ZO Medical lijn om je huid gezond te maken en te houden. Perfect voor acne, zonbeschadiging, talg of huidveroudering. Om huidverslapping, cellulitis of vetophoping tegen te gaan gebruiken we LPG endermologie. En met de dermapen worden littekens, striae en een grove huidstructuur verminderd. Welke behandeling bij jou past? Vraag het onze specialisten!

De persoonlijke aandacht die je verdient

In onze huidkliniek in Eindhoven vinden we het erg belangrijk dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je verdient. Maak een afspraak met een van onze specialisten en samen met jou bekijken we je klachten en wensen. Op basis daarvan wordt er altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Meer weten? Bereik ons telefonisch

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de behandelingen in onze huidkliniek in Eindhoven? Bel ons dan op 040 – 2456467. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord. Zij beantwoorden al je vragen en vertellen je meer over de behandelingen die wij aanbieden.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl