Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidkliniek Eindhoven

Huidkliniek Eindhoven

In dé huidkliniek van Eindhoven gaat u langs voor diverse behandelingen die uw onzekerheden tegengaan. Heeft u veel last van acne of littekens die hierdoor zijn ontstaan? Blijft u maar sporten en diëten, maar komt u maar niet van de vetophopingen op uw dijen af? Of heeft u rimpels in uw gezicht waar u uzelf mateloos aan stoort? Al deze huidproblemen zijn verleden tijd met de specialisten van SkinLab!

 

Altijd een behandeling voor u in de huidkliniek in Eindhoven

Voor elk huidprobleem hebben we wel een oplossing. Zo hebben we producten van de ZO Medical lijn om uw huid gezond te maken en te houden. Perfect voor acne, zonbeschadiging, talg of huidveroudering. Om huidverslapping, cellulitis of vetophoping tegen te gaan gebruiken we LPG endermologie. En met de dermapen worden littekens, striae en een grove huidstructuur verminderd. Welke behandeling bij u past? Vraag het onze specialisten!

 

De persoonlijke aandacht die u verdient

In onze huidkliniek in Eindhoven vinden we het erg belangrijk dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Maak een afspraak met een van onze specialisten en samen met u bekijken we uw klachten en wensen. Op basis daarvan wordt er altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld.

 

Meer weten? Bereik ons telefonisch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de behandelingen in onze huidkliniek in Eindhoven? Bel ons dan op 040 – 2456467. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord. Zij beantwoorden al uw vragen en vertellen u meer over de behandelingen die wij aanbieden.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven