Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidtherapie Veldhoven

Huidtherapie Veldhoven

SkinLab biedt verschillende behandelingen aan voor huidtherapie in de omgeving van Veldhoven. Een bezoek aan onze huidkliniek zorgt gegarandeerd voor een verbetering van de huid. Of u nu iets aan uw acne, cellulitis of ongewenste haargroei wilt doen, wij staan voor u klaar! Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op zodat er gericht iets aan de huidproblemen wordt gedaan.

 

Huidtherapie nabij Veldhoven: kies uit vele behandelingen

Het is natuurlijk erg vervelend als u last heeft van huidproblemen. Hier wilt u het liefst zo snel mogelijk vanaf. Heeft u al van alles geprobeerd maar worden de klachten niet verbeterd? Kom dan langs bij SkinLab in de buurt van Veldhoven voor huidtherapie. Hier vindt u veel verschillende behandelingen, van coagulatie en de dermapen tot IPL en LPG endermologie.

 

Alleen gediplomeerde specialisten helpen u verder

Bij SkinLab in de buurt van Veldhoven wordt huidtherapie alleen uitgevoerd door gediplomeerde specialisten. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd, hbo-opgeleid en hebben de nodige bijscholingen en cursussen gevolgd. U weet dus zeker dat met een behandeling in onze praktijk uw huid er weer verbluffend uitziet. Loopt u binnenkort ook met een glimlach de deur uit?

 

Maak direct een afspraak voor huidtherapie

Voor huidtherapie in de buurt van Veldhoven maakt u direct een afspraak met onze specialisten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over een specifieke behandeling? Bel ons dan op 040 – 2456467. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven