Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidtherapie Veldhoven

Huidtherapie Veldhoven

SkinLab biedt verschillende behandelingen aan voor huidtherapie in de omgeving van Veldhoven. Een bezoek aan onze huidkliniek zorgt gegarandeerd voor een verbetering van de huid. Of je nu iets aan je acne, cellulitis of ongewenste haargroei wilt doen, wij staan voor je klaar! Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op zodat er gericht iets aan de huidproblemen wordt gedaan.

Huidtherapie nabij Veldhoven: kies uit vele behandelingen

Het is natuurlijk erg vervelend als je last hebt van huidproblemen. Hier wil je het liefst zo snel mogelijk vanaf. Heb je al van alles geprobeerd maar worden de klachten niet verbeterd? Kom dan langs bij SkinLab in de buurt van Veldhoven voor huidtherapie. Hier vind je veel verschillende behandelingen, van coagulatie en de dermapen tot IPL en LPG endermologie.

Alleen gediplomeerde specialisten helpen je verder

Bij SkinLab in de buurt van Veldhoven wordt huidtherapie alleen uitgevoerd door gediplomeerde specialisten. Alle therapeuten zijn BIG-geregistreerd, hbo-opgeleid en hebben de nodige bijscholingen en cursussen gevolgd. Je weet dus zeker dat met een behandeling in onze praktijk je huid er weer verbluffend uitziet. Loop jij binnenkort ook met een glimlach de deur uit?

Maak direct een afspraak voor huidtherapie

Voor huidtherapie in de buurt van Veldhoven maak je direct een afspraak met onze specialisten. Heb je vragen of wil je meer weten over een specifieke behandeling? Bel ons dan op 040 – 2456467. Wij beantwoorden graag al je vragen.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl