Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidverjonging Eindhoven

Huidverjonging Eindhoven

Op het gebied van huidverjonging hebben we bij SkinLab in Eindhoven diverse mogelijkheden. Wij heten u graag welkom in onze praktijk, waar we gaan kijken wat de beste oplossing voor u is. Op basis van uw situatie stellen we een persoonlijk behandelplan op zodat u snel en gericht resultaat ziet. Huidproblemen zijn verleden tijd!

 

Kies uit verschillende technieken voor huidverjonging in Eindhoven

Acne, littekens, overbeharing of cellulitis, dit zijn een aantal voorbeelden van huidproblemen waar wij u vanaf helpen zonder plastische chirurgie. Zo beschikken we over meerdere producten van ZO Skin Health en ZO Medical voor een gezonde huid. Maar ook LP endermologie, de dermapen en peelings behoren tot de mogelijkheden voor huidverjonging of huidverbetering in Eindhoven. Het hangt vooral af van wat uw klachten en wensen zijn en die horen wij graag van u.

 

Vertrouw op onze gespecialiseerde huidtherapeuten

Voor huidverjonging kunt u op onze professionele en gespecialiseerde huidtherapeuten in Eindhoven vertrouwen. Zij volgen continu meerdere bijscholingen en cursussen zodat zij u altijd de beste zorg kunnen geven. Daarnaast zijn de huidtherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Bij ons weet u zeker dat er professioneel, doelgericht en op de juiste manier aan uw huidproblemen gewerkt wordt.

 

Vraag om persoonlijk advies

Wilt u weten welke behandeling het best bij uw klachten past? Vraag het een van onze gediplomeerde specialisten. In onze praktijk in Eindhoven gaan wij graag met u in gesprek om uw klachten en wensen voor huidverjonging te bespreken. Op basis van uw situatie adviseren wij u welke behandeling uw huidproblemen vermindert. Voor een persoonlijk gesprek maakt u een afspraak maar wij staan u ook graag telefonisch te woord op 040 – 2456467.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven