Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » IPL Eindhoven

IPL in Eindhoven

De techniek IPL wordt gebruikt in onze praktijk in Eindhoven, nabij Veldhoven, om verschillende huidproblemen tegen te gaan. Wilt u af van ongewenste haargroei op uw oksels, benen of bikinilijn? Stoort u uzelf aan de pigmentvlekken op uw lichaam? Of heeft u last van couperose op uw wangen? In al deze gevallen is IPL, mogelijk in onze kliniek nabij Veldhoven, dé techniek om uw klachten te verminderen.

 

Hoeveel behandelingen met IPL zijn er nodig bij onze praktijk in Eindhoven?

Uiteraard verschilt het aantal benodigde behandelingen per huidprobleem. Als u de rode vaatjes in uw gezicht wilt verwijderen met IPL in onze praktijk in Eindhoven, nabij Veldhoven, zijn er drie tot vier behandelingen nodig. Om van ongewenste haargroei af te komen, bereikt u het gewenste resultaat met tien tot twaalf behandelingen. Voor pigmentvlekken heeft u de minste behandelingen nodig. Bij SkinLab in Eindhoven, nabij Veldhoven, bent u met IPL al met twee tot drie behandelingen van dit huidprobleem af.

 

Onze specialisten verminderen uw huidproblemen gegarandeerd

Welke huidproblemen u ook heeft, onze professionele huidtherapeuten helpen u graag bij het verminderen van de huidklachten. Naast dat u gebruik kunt maken van IPL voor ongewenste haargroei, couperose of pigmentvlekken, zijn er ook nog andere behandelmogelijkheden in onze praktijk nabij Veldhoven. We bekijken graag uw situatie en adviseren u welke behandeling het best bij u past.

 

Ontvang meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek

Gedurende een persoonlijk gesprek bij ons in Eindhoven, dicht bij Veldhoven, ontvangt u meer informatie over de mogelijkheden van IPL. We stellen altijd samen een persoonlijk behandelplan op, zodat u snel en effectief van uw huidproblemen af komt. Wilt u al een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 040 – 2456467 en kom alles te weten over IPL bij onze praktijk in de buurt van Veldhoven.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven