Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » IPL Eindhoven

IPL Eindhoven

De techniek IPL wordt gebruikt in onze praktijk in Eindhoven om verschillende huidproblemen tegen te gaan. Wil je af van ongewenste haargroei op je oksels, benen of bikinilijn? Stoor je je aan meerdere pigmentvlekken op je lichaam? Of heb je last van couperose op de wangen van je gezicht? In alle gevallen is IPL dé techniek om je klachten te verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig met IPL in onze praktijk in Eindhoven?

Uiteraard verschilt het aantal behandelingen per huidprobleem. Als je de rode vaatjes in je gezicht wilt verwijderen met IPL in onze praktijk nabij Veldhoven, zijn er 3 tot 4 behandelingen nodig. Om van ongewenste haargroei af te komen bereik je het gewenste resultaat met 10 tot 12 behandelingen. Voor pigmentvlekken heb je de minste behandelingen nodig. Bij SkinLab in Eindhoven, nabij Veldhoven, ben je met IPL al met 2 of 3 behandelingen van dit huidprobleem af.

Onze specialisten verminderen gegarandeerd je huidproblemen

Welke huidproblemen je ook hebt, onze professionele huidtherapeuten helpen je graag bij het verminderen van je huidklachten. Naast dat je gebruik kunt maken van IPL voor ongewenste haargroei, couperose of pigmentvlekken, zijn er ook nog andere behandelmogelijkheden in onze praktijk nabij Veldhoven. Wij bekijken graag je situatie en adviseren je welke behandeling het best bij je past.

Ontvang meer informatie in een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek in Eindhoven, dichtbij Veldhoven, ontvang je meer informatie over de eventuele mogelijkheden van IPL. We stellen altijd samen met jou een persoonlijk behandelplan op zodat je snel en effectief van je huidproblemen af bent. Wil je een van onze medewerkers nu al spreken? Bel ons dan op 040 – 2456467.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl