Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Micro needling Eindhoven

Microneedling in Eindhoven

Op het gebied van microneedling is de dermapen de nieuwste techniek bij SkinLab in Eindhoven en Son en Breugel, nabij Nuenen. Zijn er littekens ontstaan op uw gezicht nadat u veel last had van acne? Wilt u fijne, kleine rimpeltjes wegwerken? Of wilt u eindelijk van uw striae af? Met de dermapen helpen wij u in onze kliniek in Eindhoven of Son en Breugel van uw huidproblemen af.

 

Hoe ziet een behandeling microneedling met de dermapen er bij ons in Eindhoven uit?

Als u uw huid wilt vernieuwen en verfraaien, is het gebruik van de dermapen door onze specialisten in Eindhoven en Son en Breugel een zeer effectieve manier. Er wordt bij deze techniek voor microneedling in onze praktijken nabij Nuenen gebruikgemaakt van kleine naaldjes die op vibrerende wijze kleine kanaaltjes in de huid maken. Op deze manier wordt de aanmaak van elastine en collageen geactiveerd. Het resultaat is een gladde en stevige huid. Zowel littekens als rimpels verminderen aanzienlijk middels deze techniek van microneedling in onze praktijken in Eindhoven en Son en Breugel, nabij Nuenen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In onze praktijken in Eindhoven en Son en Breugel, nabij Nuenen, heeft u voor microneedling met de dermapen ongeveer vijf tot zes behandelingen nodig. Dit kuurverband wordt verspreid over een periode van vier tot zes weken. Alleen zo ziet u zichtbaar resultaat van de speciale dermapen die wij in Eindhoven en Son en Breugel gebruiken. Natuurlijk bekijken we graag uw situatie en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op, zodat u precies het aantal behandelingen ondergaat dat u nodig heeft.

 

Laat uw huid op natuurlijke wijze herstellen

Kies voor de dermapen als vorm van microneedling bij onze kliniek in Eindhoven of Son en Breugel! Door deze techniek van microneedling, mogelijk in beide klinieken voor huidverzorging nabij Nuenen, weet u zeker dat uw huid op een natuurlijke manier herstelt. Wilt u meer weten over de behandelingen? Wij staan u graag te woord via 040 – 2456467. Voor een persoonlijk gesprek met een van onze huidtherapeuten, maakt u eenvoudig online een afspraak middels het contactformulier.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl