Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Micro needling Eindhoven

Micro needling Eindhoven

Op het gebied van micro needling is de dermapen de nieuwste techniek in onze praktijk in Eindhoven. Zijn er littekens ontstaan op je gezicht nadat je veel last had van acne? Wil je fijne kleine rimpeltjes wegwerken? Of wil je nu eindelijk van je straie af? Met de dermapen helpen wij je in alle gevallen graag van je huidproblemen af.

Micro needling: hoe ziet een dermapen behandeling in Eindhoven eruit?

Als je je huid wilt vernieuwen en verfraaien is het gebruik van de dermapen door onze specialisten in Eindhoven een zeer effectieve manier. Er wordt gebruikgemaakt van kleine naaldjes die op vibrerende wijze kleine kanaaltjes in de huid maken. Op deze manier wordt de aanmaak van elastine en collageen geactiveerd. Je huid wordt zo alleen maar steviger en gladder. Zowel littekens als rimpels zullen aanzienlijk verminderen.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

In onze praktijk in Eindhoven heb je voor deze vorm van micro needling ongeveer 5 tot 6 behandelingen nodig. Dit kuurverband wordt verspreid over een periode van 4 tot 6 weken. Alleen zo zie je zichtbaar resultaat. Wij bekijken graag je situatie en stellen samen met jou een persoonlijk behandelplan op, zodat je precies het aantal behandelingen krijgt dat je nodig hebt.

Laat je huid op natuurlijke wijze herstellen

Kies voor de dermapen op het gebied van micro needling in Eindhoven. Zo weet je zeker dat je huid op een natuurlijke manier herstelt. Wil je meer weten over de behandelingen? Wij staan je graag te woord op 040 – 2456467. Voor een persoonlijk gesprek met een van onze huidtherapeuten maak je eenvoudig een afspraak via de website.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl