Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Pigmentvlekken verwijderen Eindhoven

Pigmentvlekken verwijderen Eindhoven

Laat uw pigmentvlekken verwijderen bij een gespecialiseerde huidkliniek in Eindhoven. Komt u langs bij SkinLab? Dan zijn uw huidproblemen snel verleden tijd! In een persoonlijk gesprek bekijken we uw situatie en op basis daarvan maken we een gericht behandelplan. Zo weet u zeker dat u een behandeling ondergaat die bij uw huidproblemen past.

 

Pigmentvlekken met IPL laten verwijderen in onze praktijk in Eindhoven

Naast dat u een diepe peeling kunt ondergaan in onze praktijk in Eindhoven om pigmentvlekken te verwijderen, is IPL ook een goede oplossing. Hierdoor verwijderen de pigmentvlekken heel doelgericht. Met een krachtige flitslamp wordt de pigmentcel vernietigd, waardoor het pigment uit elkaar valt.

 

Verzorg uw huid goed na een behandeling

Na een IPL behandeling of een diepe peeling in onze praktijk in Eindhoven is het belangrijk dat u uw huid goed verzorgd. Dit om ervoor te zorgen dat de pigmentvlekken niet terugkomen. Het is verstandig om zonlicht te vermijden en niet onder de zonnebank te gaan.

 

Vraag advies aan onze huidtherapeuten

Twijfelt u nog over de behandeling of wilt u meer informatie ontvangen? Onze gespecialiseerde huidtherapeuten geven u graag persoonlijk advies. Neem contact met ons op via de website of bel ons op 040 – 2456467. Wij staan u graag te woord zodat u snel van uw ongewenste pigmentvlekken af komt.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven