LPG endermologie

Home » Behandelingen » LPG endermologie

LPG ENDERMOLOGIE

Met deze techniek van LPG gaat u op een hele natuurlijke wijze de strijd aan met huidverslapping, cellulitis of vetophoping.

Endermologie kunt u het met een zeer intensieve bindweefselmassage vergelijken die wordt uitgevoerd door het LPG apparaat.

Door deze intensieve behandeling wordt de doorbloeding van de huid bevorderd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur verhoogd. Waardoor de huid verstevigd.

LPG in het gelaat

U kunt met deze techniek niet alleen maar uw huid verstevigen maar het kan ook goed ingezet worden tegen cellulitis of ongewenste vetophopingen.

Met endermologie geeft u weer vorm aan uw lichaam.

De lipomassage zorgt ook hier voor een intensieve doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen en vetten makkelijker kunnen worden afgevoerd. Tevens zal uw huid door de aanmaak van collageen gladder en steviger worden.

LPG lichaam

Afhankelijk van de indicatie, adviseren we u een kuur af te nemen van 10 tot 25 behandelingen. Na 8 tot 10 behandelingen gaat u al resultaat zien.
Hierbij starten we de eerste 4 weken met 2 maal in de week.
Ter ondersteuning van de behandeling kunt u verschillende producten van LPG inzetten.

Wij raden u aan om tijdens de behandelingen voor bodycontouring dit te ondersteunen met voldoende beweging en een gezonde manier van eten.

Indicaties voor het toepassen van LPG endermologie zijn:
• Uw huid verstevigen
• Cellulitus verminderen
• Uw figuur corrigeren

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl