LPG endermologie

Home » Behandelingen » LPG endermologie

LPG-behandeling in Eindhoven

Door een LPG-behandeling in onze praktijk in Eindhoven, gaat u op een hele natuurlijke wijze de strijd aan tegen huidverslapping, cellulitis of vetophoping.
Deze behandeling kunt u het best met een zeer intensieve bindweefselmassage vergelijken, die wordt uitgevoerd met het LPG-apparaat.
Door bijvoorbeeld een LPG-gezichtsbehandeling in onze praktijk in Eindhoven of Son en Breugel, wordt de doorbloeding van de huid bevorderd en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur verhoogd. Een stevige huid is het resultaat!

Een LPG-behandeling voor het lichaam in Eindhoven

U kunt een LPG-behandeling in onze praktijk in Eindhoven of Son en Breugel ondergaan voor het lichaam. Afhankelijk van de indicatie, adviseren we dan een kuur van tien tot vijfentwintig behandelingen. Na acht tot tien behandelingen ziet u het eerste resultaat. Er wordt altijd gestart met twee behandelingen per week gedurende de eerste vier weken. Ter ondersteuning van de LPG-behandeling in onze praktijk in bijvoorbeeld Eindhoven, kunt u verschillende producten van LPG inzetten. Wij raden u aan om de behandelingen voor bodycountouring te ondersteunen met voldoende beweging en een gezond voedingspatroon. Indicaties voor een LPG-behandeling van het lichaam in onze praktijk in Eindhoven zijn:

Een LPG-gezichtsbehandeling ondergaan in Son en Breugel

Ook een LPG-gezichtsbehandeling is mogelijk in onze kliniek in Eindhoven of Son en Breugel. Met deze techniek kunt u dus niet alleen de huid van uw lichaam verstevigen en ongewenste vetophopingen en cellulitis tegengaan. Zoals endermologie, een andere benaming voor de LPG-behandeling, weer vorm aan uw lichaam geeft, kan een LPG-gezichtsbehandeling bij ons in Eindhoven of Son en Breugel weer vorm aan uw gelaat geven. De lipomassage zorgt ook hier voor een intensieve doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen en vetten makkelijker worden afgevoerd. Tevens zal uw huid, door de aanmaak van collageen als resultaat van de LPG-gezichtsbehandeling in onze praktijk in Son en Breugel, gladder en steviger worden.

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Neem contact met ons op en ga de strijd aan

Bent u klaar om de strijd aan te gaan tegen uw huidproblemen middels een LPG-behandeling of LPG-gezichtsbehandeling bij SkinLab in Eindhoven of Son en Breugel? Neem dan contact met ons op via 040 – 2456467 voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Skinlab Eindhoven