Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Huidadvies Nuenen

Huidadvies nabij Nuenen

Wilt u professioneel huidadvies inwinnen in regio Nuenen? Bijvoorbeeld omdat u last heeft van onzuiverheden of omdat u veroudering van uw huid tegen wilt gaan? Kom dan naar SkinLab in Eindhoven. In onze praktijk nabij Nuenen voorzien we u van het beste huidadvies en gaan we met u op zoek naar huidverzorging die aansluit bij uw huidproblemen. Zo heeft u snel de stralende huid waar u naar verlangt!

 

Ontvang huidadvies waar u wat mee kunt bij onze praktijk nabij Nuenen

Als u in onze praktijk in Eindhoven, dicht bij Nuenen, langskomt voor huidadvies, dan ontvangt u advies waar u echt wat aan heeft. Onze hbo-opgeleide huidtherapeuten hebben kennis van en ervaring met uiteenlopende huidtypen en huidproblemen. Zij weten dan ook welke huidverzorging en eventuele huidbehandeling van onze praktijk nabij Nuenen het best aansluit op uw huidtype. Het maakt daarbij niet uit of u last heeft van acne, pigmentvlekken of de huid wilt verjongen: onze specialisten voorzien u in al deze gevallen en meer graag van huidadvies.

 

Kom langs voor advies op maat

Zoekt u dus een professionele praktijk voor huidverbetering in de buurt van Nuenen, waar u wordt voorzien van de beste huidverzorging? Zoek dan niet verder en breng ons een bezoek. Neem contact met ons op door te bellen naar 040 – 2456467 en we vertellen u meer over huidverzorging en -advies bij onze praktijk dicht bij Nuenen. Natuurlijk plannen we, indien gewenst, direct een afspraak met u in voor een eerste kennismaking en het in kaart brengen van uw huidproblemen.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven