Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Laserbehandeling Eindhoven

Laserbehandeling Eindhoven

Met een laserbehandeling bij SkinLab in Eindhoven komt u snel en eenvoudig van uw ongewenste haartjes af. Stel u voor, nooit meer uw oksels, bikinilijn of benen hoeven scheren. Dit bespaart niet alleen veel tijd en moeite, snijwondjes en ingegroeide haren zijn ook verleden tijd door de huidbehandeling met laser bij onze kliniek nabij Nuenen! Maak vandaag nog een afspraak met een van de specialisten van SkinLab en ga definitief voor een gladde huid.

 

Vele voordelen van een laserbehandeling in Eindhoven

Ontharen door middel van een huidbehandeling met laser in onze praktijk in Eindhoven, dicht bij Nuenen, biedt vele voordelen. U bespaart zo gegarandeerd op de kosten. Denk aan al die talloze scheermesjes, scheerschuim of harsproducten waar uw voorraadkast vol mee stond. Daarnaast hoeft u nooit meer na te denken over het scheren van uw oksels, benen of bikinilijn wanneer u op vakantie gaat.

 

Is een laserbehandeling geschikt voor u?

Om te bepalen of een huidbehandeling voor het definitief ontharen met een laser in Eindhoven, nabij Nuenen, geschikt voor u is, bekijken we een aantal aspecten. Zo speelt niet alleen uw haarkleur een grote rol, ook het huidtype en de haardikte zijn van belang. Samen maken we vervolgens een keuze voor het persoonlijk behandelplan. Vraag een van onze specialisten om advies.

 

Professionals in Eindhoven zorgen voor definitief ontharen

Een laserbehandeling bij SkinLab in Eindhoven wordt alleen gedaan door professionele specialisten. De therapeuten zijn hbo-opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen. Daarnaast zijn onze therapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zo krijgt u altijd de zorg die u verdient en wordt een laserbehandeling in Eindhoven altijd uitstekend uitgevoerd.

 

Maak een afspraak

Wilt u een behandeling definitief ontharen met een laser ondergaan in onze praktijk in Eindhoven? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij helpen u graag verder en zorgen altijd voor een verbluffend eindresultaat van de huidbehandeling met laser in onze kliniek nabij Nuenen. Meer informatie? U bereikt ons telefonisch op 040 – 2456467.

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven