Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Laserbehandeling Eindhoven

Laserbehandeling Eindhoven

Met een laserbehandeling bij SkinLab in Eindhoven kom je snel en eenvoudig van je ongewenste haartjes af. Stel je voor, nooit meer je oksels, bikinilijn of benen hoeven scheren. Dit bespaart niet alleen veel tijd en moeite, snijwondjes en ingegroeide haren zijn nu verleden tijd! Maak vandaag nog een afspraak met een van de specialisten van SkinLab en ga definitief voor een gladde huid.

Vele voordelen van een laserbehandeling in Eindhoven

Ontharen door middel van een laser in onze praktijk in Eindhoven biedt vele voordelen. Je bespaart zo gegarandeerd op de kosten. Denk aan al die talloze scheermesjes, scheerschuim of harsproducten waar je voorraadkast vol mee stond. Daarnaast hoef je nooit meer na te denken over het scheren van je oksels, benen of bikinilijn wanneer je op vakantie gaat.

Is een laserbehandeling geschikt voor je?

Om te bepalen of een behandeling voor het definitief ontharen in Eindhoven geschikt voor je is, bekijken we een aantal aspecten. Zo speelt niet alleen je haarkleur een grote rol, ook het huidtype en de haardikte zijn van belang. Samen met jou maken we vervolgens een keuze voor het persoonlijk behandelplan. Vraag een van onze specialisten om advies.

Professionals in Eindhoven zorgen voor definitief ontharen

Een laserbehandeling bij SkinLab in Eindhoven wordt alleen gedaan door professionele specialisten. De therapeuten zijn hbo-opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold door middel van cursussen en trainingen. Daarnaast zijn onze therapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Zo krijg je altijd de zorg die jij verdient en wordt een laserbehandeling in Eindhoven altijd uitstekend uitgevoerd.

Maak een afspraak

Wil je een behandeling definitief ontharen met een laser ondergaan in onze praktijk in Eindhoven? Maak dan vandaag nog een afspraak. Wij helpen je graag verder en zorgen altijd voor een verbluffend eindresultaat. Meer informatie? Je bereikt ons telefonisch op 040 – 2456467.

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl