Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

BIG-geregistreerd
HBO-opgeleid
Gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars
Home » Peeling Son en Breugel

Peeling in Son en Breugel

Voor een professionele peeling komt u naar onze praktijk in Son en Breugel of Eindhoven. Bij SkinLab werken enkel gediplomeerde huidtherapeuten die als missie hebben om u met een stralende huid de praktijk te zien verlaten. Spreekt dit u aan en wilt u eindelijk die stralende huid waar u naar verlangt? Wacht dan niet langer!

 

Een frissere huid door een peeling in onze praktijk in Son en Breugel

Peelings zijn een methode van huidverzorging waarmee de huid een boost krijgt. Het resultaat van een dergelijke diepe reiniging is een gladdere, egalere en bovenal frissere huid. Om deze reden biedt de peeling, mogelijk in onze praktijken in Son en Breugel en Eindhoven, uitkomst bij huidproblemen als acne. Echter, er zijn nog veel meer huidproblemen aan te pakken met deze dieptereiniging. Doordat wij niet één soort peeling in huis hebben, maar verschillende mogelijkheden bieden, kunnen we uiteenlopende huidproblemen aanpakken in onze praktijk in Son en Breugel.

 

Neem bij interesse contact met ons op

Bent u benieuwd of een peeling in onze praktijk in Son en Breugel uitkomst kan bieden voor uw huidproblemen? Neem dan contact met ons op via 040 – 2456467 voor een afspraak. We bekijken dan graag samen welke behandeling het best aansluit, dit kan een peeling zijn maar ook een LPG-behandeling. Hoe dan ook: we zorgen altijd voor een stralend resultaat!

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Skinlab Eindhoven

Andromedaplaats 1
5632 BN Eindhoven
T: 040 - 2456467
E:info@skinlab-eindhoven.nl

Skinlab Eindhoven